SBM-Galleri

Specialmaskin
Vi har genom åren konstruerat och byggt ett stort antal specialmaskiner för blästring, anpassade för en viss produkt där höga krav ställts på resultatet. Bilderna i detta galleri är ett utdrag från några av dessa.
Svetsning
De flesta av våra produkter framställs genom manuellt hopsvetsade konstruktioner. Detta möjliggör för oss att kunna anpassa våra konstruktioner efter våra kunders önskemål utan att behöva anpassa dyra giggar och ställdon. Bilderna i detta galleri är från vår verkstad i Laholm vid montering av diverse applikationer till våra blästerprodukter.
Rullbanemaskiner
Rullbanemaskiner är något vi anser oss vara specialister på. Under våra över 40år i branschen så har åtskilliga rullbanemaskiner tillverkats i vår verkstad och i detta galleri finns ett antal bilder från dessa från vår verkstad under tillverkning till lastning samt från färdigmonterade maskiner hos våra kunder.
Hängbläster
Hängblästrar har det under åren blivit några stycken, oftast ganska komplicerade och stora. Den största vi tillverkat i dagsläget är till Zugin i Polen där man kan blästra gods upp till Ø4,4m med en max höjd på 8m. I detta galleri finns bilder från diverse hängblästrar.